Quadcore.cz fórum
https://forum.quadcore.cz/

"Windows - Chybí disk"
https://forum.quadcore.cz:443/topic16135.html
Stránka 1 z 1

Autor:  Galatea [ 17 srp 2012, 13:00 ]
Předmět příspěvku:  "Windows - Chybí disk"

Návod na to, co dělat, když se objeví tahle hláška.
Při instalaci hry nesmíš mít v mechanice žádnej disk. Když už se stalo, udělej přeinstal, ale tentokrát bez disku.
Kdykoliv jindy máš 2 možnosti:
1. Restartuj PC a vše bude OK.
2. Dej do mechaniky disk s nějakým obsahem a pojede to taky. Pak ale počítej s tím, že zkracuješ životnost mechaniky.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/